Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
venster sluiten
 
Zwembadbouw in Hongarije

Bij de zwembad techniek bieden wij hoogwaardige Oostenrijkse producten aan, die wij zelfs importeren. Onderaan vindt u diverse verklaringen tot de technische componenten en de mogelijke extra's. De basis zwembaden zijn zeer compleet en doet zeker niet onder aan andere pakketten.

Verder zijn alle gepresenteerde zwembaden volgens Hongaars recht vergunningsplichtig. De best ingewikkelde procedure nemen wij u volledig af en alle kosten zoals honoraires, leges e.d. zijn in de prijs al inbegrepen. U moet slechts de aanvraag ondertekenen.

De standaard onderdelen
  
Het bassin heeft een verzinkt stalen wand van 0,70 mm, buiten met polyester gecoat en binnen van een beschermende lak voorzien. De opbouw gebeurt in stevige geprofileerde rails van hard plastiek. Nieuw: het speciale handvat staat een vervangen van de folie zonder demontage toe. Dit is zeer belangrijk bij hierboven geplaatste randstenen, natuurstenen e.d.! De stevige folie is van 0,60 mm sterk, scheurvast, UV gestabiliseerd, homogeen PVC in blauwe kleur.
   
Wat baat het beste zwembad, als men niet makkelijk naar binnen of buiten komt. Vandaar bevat ons aanbod ook een passende zwembadtrap van roestvrij staal. De soort van de trap is afhankelijk van de inbouw en de diepte van het bassin. De breedte van alle trappen maakt het in- en uitstappen makkelijk.
   
Zandfilterinstallatie compleet met filterbassin. Met 6-wegen-omschakelventiel, incl. ketellering en manometer. Met sterke, zelf aanzuigende pomp met grote voorfilter, compleet met kabel en stekker. De levering gebeurt volledig met filterpalet. Bij deze filterinstallatie is makkelijk vervangen van de filterzand mogelijk, omdat men de bovenhelft van het filterbassin snel en makkelijk weghalen kan. De filterinstallatie is het centrale onderdeel van de watervoorziening van elk zwembad. Een goede filter is bepalend voor het probleemloos gebruik van een zwembad. Hoe beter de belastende stoffen uit het water verwijderd worden, hoe beter werken de onderhoudsmiddelen voor het water en hoe lager is de dosering. Slechts bij zelf aanzuigende pompen kan de plaats van de filter onafhankelijk van de hoogte van het zwembad gekozen worden.
  
Inbouwkimmer van kunststof, compleet met skimmer korf, zuigaansluiting voor de grondzuiger, dichtringen en schroeven van roestvrij staal. Aangevuld wordt de skimmer door inloop kleppen van kunststof. De inbouwonderdelen van kunststof zijn gekenmerkt door hoge weerstandkracht tegen corrosie door alle in het zwembad gebruikelijke onderhoudsmiddelen voor het water.
 
Het zwembad reiniging set bestaat uit de componenten:
  • Vloerzuigerborstel met borstels onderaan en op zij
  • Aluminium telescoopstang, 2-delig, uitschuifbaar van 2,4 tot 4,8 m
  • 10,5 m zwemslang in blauw
Gebruik van de set: aansluiting aan de aanwezige filterinstallatie (aan de skimmer, een van de standaardonderdelen). Geschikt voor alle bassins tot ca. 8 m
 
De onderhoudsmiddelen voor schoon en kristalklaar zwembadwater. Het water onderhoudset bestaat uit
  • algen bestrijdingsmiddel, nauwelijks schuimend en hoog geconcentreerd vloeibaar product
  • Chlorfix tabletten 20 g, snel oplossende, stabiliserende en kalkvrije chloortabletten
  • ph - minus, granulaat voor het verlagen van de ph waarde
  • zwembad alkalisch reiniger, materiaalvriendelijk alkalisch product, lost vet, roest en andere organische vervuiling
  • 1 zwembadwater testapparaat ph/chloor, geschikt ter meting van de ph waarde en de chloorwaarde incl. meettabletten.
   
Bijzonder scheurvast afdekzeil voor veilig doorwinteren, bestaand door weefsel versterkte polyethyleen folie met ringdoorvoeren, spandraad en spanslot. Bovenkant groen, onderkant zwart. Makkelijk te handelen door minimaal gewicht. Dit zeil kunt u ook tijdens de zomermaanden altijd gebruiken.
   
Mogelijke extra's (tegen meerprijs verkrijgbaar)
   
Tegenstroominstallatie voor in-wand-montage in alle zwembaden. Er zijn geen verdere fittingen nodig. Als attractie, voor fitness, als golfend of bubbel bad, onderwater massage en langdurig rechtuit zwemen ook in kleine zwembaden. Nieuwe vormgeving met krachtige pomp, luchtregelaar en pneumatische taster in het kleppenkastje, compacte uitvoering zonder hoofdkraan. Een sterke jet pomp is over een zuig en drukleiding met het kunststoffen inbouw kleppenkastje verbonden, dat zonder opstakel in de wand ingevoegd is - geen kans op letsel omdat geen onderdelen aan de binnenkant van het bassin aanwezig zijn. Over tal van rondom lopende openingen aan het kleppenkastje wordt het water met zeer geringe stroming ingezogen en met een krachtige straal over de regelbare klep in het zwembad terug gevoerd. De pneumatische in en uitschakelaar en de regeling voor het prikkelende bubbelbad zijn in het kleppenkastje aanwezig.
   
Zonnenenergie is kostenloos en effectief. Voorwaarde uiteraard men is in bezit van een hoog efficiënte zonnencollector met afgestemde componenten. Met zonnenenergie kan men een zwembad moeiteloos op prettige zwemtemperaturen verwarmen - en dat al lang voor en na de gebruikelijke zwemseizoen! Deze milieuvriendelijke installatie maakt het mogelijk na aanschaf bijna kostenloos van een veel langer van uw zwembad te profiteren.
   
Eindelijk beschikbaar is de nieuwezwembad warmtewisselaar. De efficiënte en intelligente technologie van de warmtewisselaar verlaagt de kosten voor het verwarmen van uw zwembad op een minimum. De zwembad warmtewisselaar is geschikt ter verwarming van water in een zwembad. Geniet ook bij lagere temperaturen een prettig zwemplezier buiten! - Bij een energieverbruik van maar iets meer dan 4 kW geeft de warmtewisselaar ca. 21 kW aan het badwater af. Dat betekend de effectiviteit is tot zes maal hoger dan bij conventionele verwarmingen. Zo kunt u 75 % energiekosten en meer besparen. De nodige energie wordt uit de omgevingslucht van het zwembad gewonnen.
   
De rechten aan de afbeeldingen van de zwembaden liggen bij onze leverancier
 
Principieel bouwen wij zwembaden overal in de komitaten Baranya, Somogy en Tolna. In andere gebieden slechts volgens afspraak!
 

 

venster sluiten
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.