Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
De tegelkachel of traditioneel stoken

De tegelkachel is de klassieke vorm van verwarming niet slechts in Hongarije. Het waren wel de iets welvarendere mensen die een zulke kachel in de kamer konden zetten. Ook vandaag geeft deze eeuwenoude techniek een zeer aangename warmte af en heeft de unieke mogelijkheid de een keer opgenomen warmte langzaam en gelijkmatig in de ruimte te verspreiden. Meestal zijn de tegelkachels geschikt om meerdere vertrekken te verwarmen en soms ook meteen in een muur ingebouwd. Vandaag straalt de tegelkachel niet slechts zijn warmte af, maar is tevens ook decoratief middenpunt van elke woonkamer. Al vanaf 3.500,- € kunnen wij een nieuwe tegelkachel voor u laten bouwen, maar het hoeft natuurlijk niet bij de traditionele kastvorm te blijven, vandaag zijn alle vormen, maten en kleuren mogelijk, uw eigen smaak bepaalt wat er gebouwd wordt. 
 
een tegelkachel in de stijl van lang verleden dagen
 
het traditionele kastvormige model
 
tegelkachel met aangebouwd keukenoventje
 
een statige Scandinavische uitvoering
 
moderne vormgeving in traditioneel bruin
 
hoekmodel met zitbankje voor koude winterdagen
 
apart ontwerp met twee stookruimtes
 
een tegelkachel met buitengewoon klassieke uitstraling
 
een optische combinatie van tegelkachel en open haard
 
groot model in warme tinten
 
een moderne vorm met veel klassieke elementen
 
 
 
 
 
 
Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.