Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŰ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 

Leem, bouwmateriaal van het verleden en van de toekomst

Vergeleken met de gebruikelijke, industrieel vervaardigde bouwstoffen heeft leem drie nadelen:
Deze drie nadelen staan echter belangrijke voordelen tegenover:
Omdat wij ons voor meer dan 90% van de tijd in gebouwen ophouden be´nvloedt het woonklimaat in onze woon, slaap en  werkruimtes ons welbevinden en onze gezondheid enorm. Het welzijn in ruimtes wordt vooral door de volgende natuurkundige gegevens be´nvloedt:

Temperatuur van de ruimtelucht - temperatuur van de oppervlaktes, die de ruimte omsluiten - luchtbewegingen - luchtvochtgehalte - gas en stofachtige verontreinigingen.

Iedere bewoner voelt meteen of de temperatuur in de ruimte te hoog of te laag of de luchtbeweging te groot is en zal zich inspannen deze zo te be´nvloeden dat hij zich weer prettig voelt. De negatieven gevolgen van een te hoge of te lage luchtvochtgehalte zijn in alle regel evenzo onbekend als eenvoudige middelen deze te regulieren. Omdat het luchtvochtgehalte in gesloten ruimtes een bestemmende invloed op de gezondheid van de bewoners heeft en leem als geen ander bouwmateriaal geschikt is het luchtvochtgehalte van bet woonklimaat te be´nvloeden, tocht hemt en warmte zowel opneemt als ook afstraalt creŰert de bouwstof leem een opmerkelijk gezond en aangenaam woonklimaat.
 
 
 
 
 
Magyar K˙ria Building Services Limited met kantoor in Vßrong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siˇfok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvßr, PÚcs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.