Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
  andere projecten
 
Referentie verbouwing
 
Met dank aan een van onze klanten die een zeer volledige verbouwing onder onze leiding heeft laten uitvoeren presenteren wij u deze fotogalerijen. De foto's zijn de gebruikelijke bouwdocumentatie ontleend. Op foto's kunnen ook prestaties te zien zijn die van ons bij leveranciers in opdracht gegeven worden.
 
 
Op deze pagina presenteren wij een overzicht van de uitgebreide galerijen, deze en vergrootte foto's kunt u door de links benaderen.
 
oude situatie oude situatie sloop sloop materiaal materiaal
 
ramen en deuren ramen en deuren betonnen vloeren betonnen vloeren water en riool water en riool
 
dak en dakgoten dak en dakgoten gevels gevels verbouwingen binnen verbouwingen binnen
   
gas en centrale verwarming gas en centrale verwarming elektra en alarm elektra en alarm uitbouw bovenverdieping uitbouw bovenverdieping
   
gipskarton gipskarton vloeren vloeren badkamer badkamer
   
schilderwerk schilderwerk schrijnwerk schrijnwerk gereed gereed
   
  

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klantendienst.