Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   
 
 
Zwembadbouw in Hongarije

Hongaarse zomers zijn zonnig en warm. Een heel belangrijk argument voor velen in een zuidelijk land een vakantiehuis te kopen of meteen hierheen te immigreren. Niets is mooier dan tijdens de zomerse hitte in een zwembad afkoeling te vinden. Al de kleinste kinderen doen het ons voor. Zou het daar niet prettig zijn een echt zwembad in de eigen tuin of in een van de vele bijgebouwen te hebben? Dat is niet ingewikkeld en nog niet eens duur, wij importeren een kwaliteitsbad voor u uit Oostenrijk, bouwen het bad op en u moet slechts nog zelfs een duik nemen.


Niet slechts de bouw van een woning is een zeer individuele zaak, ook de bouw van een zwembad is individueel. Belangrijke opmerking: sinds 1 januari 2017 zijn alle privézwembaden vergunningvrij..
 
Hier vindt u een aantal aanbiedingen, inclusief de volledige techniek volgens bouwbeschrijving, gevuld en met de beodigde 
chemicaliën afgesteld. De prijzen hebben betrekking op een buitenzwembad op grondstukken, die geen steunmuren nodig hebben (zoals aan sterke hellingen) en het bad buiten het bereik van het grondwater blijft. Maar wij maken voor u ook in extreme situaties graag een passende offerte!

Voor meer informatie klik op het bad van uw keuze
 
De klassieker: Het ronde bad, het biedt uiterste stabiliteit, kleinere modellen kunnen vandaar ook vrijstaand opgebouwd worden.
 

Fotodocumentatie
zo werd dit zwembad gebouwd:
bouw van een rond zwembad
 
naar het zwembad
 
Elegant vormgeving: Het ovale bad verbindt de aantrekkelijkheid van een langwerpig bad met de optische en technische voordelen van ronde vormen, geschikt voor de grond inbouw.
 
Fotodocumentatie
zo werd dit zwembad gebouwd:
bouw van een ovaal zwembad
 
naar het zwembad
Luxe puur: een rechthoekig zwembad biedt alles wat u zich maar kunt wensen. Belangrijk is dat door het design de mogelijke accessoirs nagenoeg onbeperkt zijn.
 
naar het zwembad
 
De techniek
 
De inbouw
   
De rechten aan de afbeeldingen van de zwembaden liggen gedeeltelijk bij onze leverancier
 
Principieel bouwen wij zwembaden overal in de komitaten Baranya, Somogy en Tolna. In andere gebieden slechts volgens afspraak!
 

 

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.