Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
verbouwingen   onze standaards   referentie
 
 
Onze bouwstandaards voor uw bouwproject1. Planning en kostenraming

 Wij plannen samen met u of in uw opdracht uw héél persoonlijk bouwproject, dat wij uitsluitend op u en uw wensen en eisen afstellen, onafhankelijk daarvan of u een nieuw raam wilt inbouwen of een compleet huis wilt bouwen. U ontvangt een set met de complete Nederlandstalige bouwdocumentatie met alle tekeningen, technische bouwbeschrijving en alle noodzakelijke berekeningen. Zodra u de vervaardigde planning heeft geaccordeerd halen wij de kostenramingen bij verscheidenen ons bekende bouwondernemingen in en bemiddelen u zo aan een bij uw project passende ondernemer, die dan het bouwwerk voor u zal oprichten. Als het om een vergunningplichtig bouwwerk gaat, zo laten wij uiteraard uw bouwproject van tevoren in uw naam en in de dan voorgeschreven vorm van de Hongaarse bouwaanvraag en samen met alle voorgeschreven documenten goedkeuren.

2. Bouwcontrole

 Tijdens de bouwfase bezoeken wij in onregelmatig en niet aangekondigd de bouwplaats ter controle. Daarbij eventueel ontdekte fouten kunnen daardoor meteen verholpen worden. Bij eventuele meningsverschillen tussen bouwondernemer en bouwheer kunnen wij zo als een neutrale, vakkundige bemiddelaar optreden. In geval van uw afwezigheid vervaardigen wij een regelmatige fotodocumentatie van de vooruitgang van de bouw, die wij dan per e-mail of per gewone post opsturen. U heeft zo een competente aanspreekpartner ter plaatse, waar u gewoon Nederlands met kunt communiceren.

3. Bouweindcontrole

Zodra het bouwproject afgerond is controleren wij de vakkundig en contractueel correcte gereed stelling van alle aan het project verbonden werkzaamheden. Alle eventueel geconstateerde fouten worden geprotocolleerd en met de aannemer besproken om verholpen te worden. Ook hier nemen wij vanzelfsprekend ook een bemiddelende positie in.

4. Algemeen

In Hongarije is het gebruikelijk de uitvoerende aannemer de materiaalkosten vooraf te betalen, terwijl de loonkosten alle veertien dagen achteraf te voldoen zijn, maar uiterlijk bij afronding van het bouwproject.

De technische standaards ontneemt u uit de standaard bouwbeschrijving. Deze beschrijft een nieuwbouw, maar is analoog voor werkzaamheden aan bestaande gebouwen te begrijpen. De technische definitie van de werkzaamheden van een sanering vindt u hier: standaard sanering. Deze standaard komt principieel met West-Europese maatstaven overeen. Natuurlijk zijn niet onze ideeën van belang, maar uitsluitend die van u!
 
verbouwingen   onze standaards   referentie
 

 
 
 
 
 
Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.