Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŰ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
verbouwingen  hoe wij bouwen   referentie
 
 
Technische beschrijving

Standaard uitvoering sleutelklaar

formaliteiten

bouwtekeningen, bouwbeschrijvingen, bouwtechnische berekeningen en aanvraag bouwvergunning inbegrepen volgens wettige voorschriften en beschikbaar in voldoende exemplaren

fundering en bodemplaat

funderingen vanaf 50 cm breed, diepte vorstvrij, afhankelijk van de grondstructuur voor het gebouw aan te passen. Bodemplaat in gewapend beton, beton als afwerklaag, gegrond op puin

kelderverdieping

tegen meerprijs verkrijgbaar

wanden

wanden binnen en buiten incl. draagconstructie. Binnenmuren en de binnenkant van buitenmuren worden met gipskarton afgetimmerd, de buitenkant van het huis wordt met sterke en weerbestendige fašadeplaten beplankt.

rookgasafvoer


schoorsteen voor tegelkachel ě 200 mm met een stalen buis en afdekking, voor een gas combiketel diameter conform den gastechnische vergunning, minimaal ě 130 mm, allebei incl. schoonmaakopening en afleiding van condenswater. Aantal van de schoorstenen of buizen in de schoorstenen en de hoogte hiervan afhankelijk van de concreet toe te passen bouwvoorschriften. 

pleisterwerk

gevel: cementgebaseerd glad stukwerk, buiten afgewerkt met vorstvrij egalisatiemiddel, binnenmuren afgewerkt met gips.

sokkel

sokkel buiten voorzien van stukwerk met bescherming tegen spatwater of tegen meerprijs natuurstenen of keramische bekleding.

dakconstructie

houten balkenconstructie, dakfolie, panlatten en ingedekt met Mediterrßn dakpannen Standard (rood of bruin) of Danubia (grijs). Andere materialen en kleuren tegen afwijkende prijs verkrijgbaar.

blikwerken

afsluitblikken aan randen, schoorstenen en kelen en dakgoten incl. valpijpen van verzinkt stalen blik

deuren / ramen / kozijnen

naar keuze kunststof of grenen, alle ramen voorzien van isolerend glas (HR+ - spouw 15 mm), voordeur van kunststof of massief hout met lijstwerk of ruiten, binnendeuren met massief houten frame met hardboard, gefineerde deuren en massief houten deuren tegen meerprijs verkrijgbaar.

conservering

ramen, deuren en ander zichtbaar hout beschermd door lak, beits of lasuur, binnenwanden met gips geŰgaliseerd, geverfd.

isolatie

volledige isolatie van het gebouw tegen vocht en warmteverlies, bitumen laag tussen fundering en opbouw, PE folie tussen de lagen van de bodemplaat, polystyrol in de bodemplaat en aan de buitenkant van het gebouw. Isolatie van de zoldervloer of het dak, afhankelijk van de bewoonbaarheid van de zolderverdieping

vloeren

naar keuze van laminaat of vloertegels volgens catalogus, alle andere materialen zijn tegen aangepaste prijs verkrijgbaar

badkamer

volgens de wens van de klant met douche 80 x 80 of 90 x 90 of ligbad 170 x 70 zonder zijplaat (vooraan een wand), wastafel 60 cm, monoblok WC, wasmachineaansluiting, kleur sanitair keramiek van Alf÷ldi, kleur van het sanitair is wit. Kranden van wastafel en douche / ligbad van Kludi. Andere aankleding of kleuren tegen meerprijs verkrijgbaar.

elektra

inrichting van het elektriciteitsnet volgens de specifiek uitgevoerde bouwplannen en de toepasselijke wettelijke voorschriften, elektrische installatie met koperleidingen, meter volgens de voorschriften van buiten zichtbaar, voor 230 V tot 32 A of 400 V 3 x 10 A huiszekering, hogere ampŔrages worden door de stroomleverancier tegen meerprijs geleverd. Schakelmateriaal van Legrand.

gas en verwarming

naar beschikbaarheid van nutsvoorzieningen centrale verwarming met combiketel op aardgas of met een gas tank (de prijs is zonder tank, deze wordt van een gasleverancier aan u verhuurd), gas aansluitingen in de keuken en bij de combiketel.

watervoorziening - riolering

leidingnet voor vers water en afval water door het gehele huis, watervoorziening over het publieke waterleidingnet, riool over het publieke riool (mits beschikbaar), anders dient u over een gierkuil (15 m│ in gesloten uitvoering) te beschikken.

opties

deze standaard kunt u met bijna alle denkbare extra's aanvullen, denk aan bij voorbeeld: collectoren voor zonenergie, verwarming werkend op alternatieve energieŰn (hout, aardwarmte), tegelkachel, hekwerken in staal, hout of als tuinmuur, bestratingen buiten, garage of carport, overkapt terras, vloeren van graniet of marmer, alarminstallatie, centraal stofzuigersysteem, zwembad, tuinaanleg enz. Verder zijn vaak de materialen ook te vervangen. Meerkosten en minderkosten worden aan u doorberekend.

Standaard uitvoering casco

formaliteiten

bouwtekeningen, bouwbeschrijvingen, bouwtechnische berekeningen en aanvraag bouwvergunning inbegrepen volgens wettige voorschriften en beschikbaar in voldoende exemplaren

fundering en bodemplaat

funderingen vanaf 50 cm breed, diepte vorstvrij, afhankelijk van de grondstructuur voor het gebouw aan te passen. Bodemplaat in gewapend beton, gegrond op puin

kelderverdieping

tegen meerprijs verkrijgbaar

wanden

wanden binnen en buiten incl. draagconstructie. Binnenmuren en de binnenkant van buitenmuren worden met gipskarton afgetimmerd, de buitenkant van het huis wordt met sterke en weerbestendige fašadeplaten beplankt.

dakconstructie

houten balkenconstructie, dakfolie en panlatten

opties

Deze basiswerkzaamheden voor een casco kunnen goed uitgebreid worden door het indekken van het dak met alle blikwerken, opbouw van de schoorsteen, inbouw van de ramen en de voordeur en muurisolatie om zo een gesloten casco te verkrijgen, die makkelijker door doe-het-zelvers en latere inzet van vaklieden (gas, water, elektra!) voltooid kan worden.

 
verbouwingen   hoe wij bouwen   referentie
 

 
 
 
 
 
Magyar K˙ria Building Services Limited met kantoor in Vßrong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siˇfok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvßr, PÚcs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.