Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
hoe wij bouwen   onze standaards   referentie
 

Technische Omschrijving

Sanering algemeen (standaard uitvoering)

Controle van de staat van de volgend genoemde onderdelen van gebouwen, waar bouwkundig aangewezen herstel van de bestaande substantie of waar herstel technisch niet mogelijk of economisch niet zinvol is vervanging van onderdelen. Hierbij worden de bestaanden inrichtingen niet vervangen, omdat de stand van de techniek in de loop van tijd verder ontwikkeld is, wel worden onveilige situaties verholpen. De volgende omschrijvingen geven uitvoeringen en kleuren aan, maar daarvan wordt op wens van de opdrachtgever natuurlijk afgeweken. Aan het gebouw niet aanwezige onderdelen worden natuurlijk niet gecontroleerd of nieuw aangebracht, mits niet als nieuw te vervaardigen onderdeel uitdrukkelijk gekenmerkt. Onderdelen van de sanering zijn:


 
hoe wij bouwen   onze standaards   referentie
 
 
 
 
 
 
 
Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klanstendienst.