Uw erkende vastgoed makelaar en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw huis, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŰ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
               
 
 
In Hongarije vindt men een groot aantal uitstekende vakmensen, die kwalitatief hoogwaardig werk leveren. De prijzen zijn ver beneden de West-Europese maatstaven, alhoewel de materiaalkosten niet ver onder westers niveau liggen. Het grote verschil ligt in de lage Hongaarse werklonen.

En toch zijn er veel verhalen dat bouwen in Hongarije problematisch zou zijn. Natuurlijk willen sommige mensen bij het momentele bouwboom in Hongarije mee profiteren, zonder het nodige vakmanschap te hebben. Maar deze zijn gauw uitgezonderd en hebben langdurig ook weinig kans op de markt. Groter is het probleem dat afspraken niet nageleefd worden. Hier hebben wij vooral twee redenen voor: de taalbarriŔre en niet goed uitgewerkte plannen. En deze zijn niet makkelijk te verhelpen. Hongaars is niet snel geleerd en goede bouwplannen ook niet makkelijk uitgetekend en beschreven.
 
 
Juist hier zien wij ons werk. Wij hebben goede contacten met professionele bedrijven, die kwalitatief bovengemiddeld werk afleveren. Dan nemen wij huizen vóór de bouwwerkzaamheden nauwkeurig op, tekenen de plannen gedetailleerd uit, noteren de zichtbare beschadigingen aan het huis en omschrijven de woonwensen van de klant met een groot aandeel keuzematerialen. In geval van bouwgrondstukken worden uiteraard slechts de eigenschappen van het terrein ge´nspecteerd, daarvoor zijn de woonwensen veel flexibeler omzetbaar.
 
Is voor de verbouwing een bouwvergunning nodig - bij nieuwbouw sowieso, zo tekenen wij de plannen zover uit dat de vergunning hiervoor aangevraagd kan worden. Gaat u akkoord worden de plannen naar het Hongaars vertaald en een architect dient de aanvraag bij het regionaal verantwoordelijke bouwambt in, zorgt voor de wettig voorgeschreven berekeningen en de verklaringen van de nutsbedrijven.
 
Dan worden van passende bedrijven offertes ingehaald. Passend zijn op een vak gespecialiseerde bedrijven, maar ook bedrijven, die goed opgeleide ploegen van vakpersoneel voor diverse werkzaamheden hebben. De offertes worden voor u vertaald en u kunt desgewenst ook slechts een gedeelte van de werkzaamheden laten uitvoeren - natuurlijk onder voorbehoud daarvan of dit wettig toegestaan en technisch mogelijk is.
 
Tijdens uitvoering worden de werkzaamheden door ons ge´nspecteerd. Zou u dichtbij uw woonplaats een nieuw huis bouwen, dan was u ook geregeld ter plaatse om het werk te controleren. Op 1.500 kilometer afstand is dat uit begrijpelijke redenen niet makkelijk mogelijk, maar in plaats hiervan ontvangt u regelmatig e-mail berichten met een beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden, die door foto's gecompleteerd zijn. Bekijk hier de fotodocumentatie uit een uitgevoerde ingrijpende verbouwing:
 
referentie
 
Tijdens de werkzaamheden bijven wij uw vertegenwoordiger ter plaatse en hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de gebeurtenissen. Voor een kleine vergoeding bespaart u zich een heleboel onnodige zorgen.
 
 
hoe wij bouwen nieuwbouw - ontwerpen bouwvergunning
 
zwembaden tegelkachels leem als bouwstof
 
 

 

Magyar Kúria Building Services Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.